Nya föreskrifter från 1:a december gällande Covid-19

Folkhälsomyndigheten har utfärdat nya föreskrifter för sammankomster inomhus som gäller från den 1:a december.
Vi som församling har valt att tillämpa dessa enligt följande:
  • För gudstjänster och bönesamlingar begränsar vi antalet vuxna deltagare till 100 personer. Barn (under 18 år) och medverkande tillkommer. Inget vaccinationsbevis behövs för att delta och alla är välkomna.
  • För andra publika arrangemang (t ex konserter) kan vaccinationsbevis komma att krävas för inträde, det kommer i så fall att annonseras tydligt i förväg.
  • Praxis vid nattvard är att ett eget fat med bröd och vin delas ut till varje person som deltar.
  • Vi kommer att fortsätta med kyrkkaffe men sprider ut serveringen till flera stationer eller begränsar köbildning genom att bjuda in bordsvis.
Vi har alla fortsatt ett stort personligt ansvar då vi möts i kyrkans lokaler. Vi uppmanar alla att göra vad man kan och vaccinera sig. Innan du är fullvaccinerad bör du hålla avstånd till andra människor och särskilt undvika kontakt med personer i riskgrupper. Läget samt föreskrifterna kan komma att ändras med kort varsel och vi följer noga all information från Folkhälsomyndigheten.

HEMAVAN 2022 Tenhult & Malmbäck

Nu laddar vi för ett fullspäckat läger med både gemenskap, skidåkning i massa snö, upplevelser uppe på fjälltoppar i en unik miljö och kanske det viktigaste av allt så kommer vi prata om den Gud vi tror på och få uppleva hans unika kärlek till oss.

All information du behöver om lägret finns i det här dokumentet.

Du anmäler dig till lägret >> här <<, platserna är begränsade och först till kvarn gäller!

Årsberättelse

Församlingens årsberättelse för 2020 har skickats ut till er som har anmält en epostadress till församlingen. Om du gärna vill komma med på epostlistan, eller ta del av årsberättelsen i pappersformat är du välkommen att höra av dig till expeditionen.