Information om uppstart

Välkomna med in i en ny höst! Nu längtar vi efter att få ses igen! Även om vi vet att tider kan förändras snabbt, så har vi från ledningen samtalat och bestämt att vi är redo att starta upp mer av de offentliga samlingarna igen.

Mer information hittar du i nedanstående dokument!

Informationsbrev September

Särskilda rutiner för Äventyret (Covid)

Hälsning från Juvy angående möjligheten att hjälpa människor med solkraft

Gudstjänst med Nattvard

På söndagens Gudstjänst 7:e juni kommer vi fira nattvard tillsammans trots att vi inte träffas fysiskt. Gud är inte begränsad till tid och rum och vill möta dig där du är. Gudstjänsten börjar kl 10 på vår Youtube-kanal, men kan också ses efteråt. Förbered dig gärna genom att ha något att äta (bröd/kex) och dricka (t ex juice/saft) tillgängligt.

Välkommen med!

Barnens Sommarfest

Den 31:a maj blir det Barnens Sommarfest på Pingstliljans Fritidsgård. Pga Covid-19 kan vi i år tyvärr inte ha festen för hela församlingen, utan inbjudan gäller föräldrar och barn.

Vi kommer även begränsa antalet deltagare till 30 personer åt gången.

Se till att skaffa biljett, senast den 26:e maj! :)

Våra Gudstjänster påverkas av Covid-19

Utvecklingen kring virussituationen påverkar oss alla och hela samhället. Även vår församling påverkas. Därför har vi beslutat att fr o m denna vecka ställa in alla Gudstjänster samt offentliga samlingar i vår kyrka en tid framöver. Vi styrs inte av rädsla i vårt beslut utan av omsorg och hänsyn till varandra. Vi återkommer med mer information snart.

Inför denna helg rekommenderar vi bl a söndagens gudstjänst på SVT2 kl 10. Alternativt web-gudstjänster från bl a Pingst Jönköping, se länkar på inlägget nedanför.

Vid frågor, behov av samtal eller om du behöver praktisk hjälp i form av inköp el dyl, tveka inte att ringa: Linda Sundman 073-5075533, Caroline Karlsson 0727-259996 eller Ewa Kärnerud 070-7130743
Vi finns här för er!

Gudstjänster på webben

Med anledning av situationen kring Corona-viruset vill vi tipsa om möjligheten att delta i gudstjänstfirande på webben. Ännu har vi själva ingen sändning, men flera andra församlingar har. Här hittar du några exempel:

Pingst Jönköping
Gudstjänst Söndagar kl 10:30 https://pingstjonkoping.se/webb-gudstjanst/

Smyrna Göteborg
Gudstjänst Söndagar kl 11:00 https://www.youtube.com/c/Smyrnakyrkan/live

Filadelfia Stockholm
Gudstjänst Söndagar kl 11:00 https://www.filadelfiakyrkan.se/play