Programändringar till följd av smittspridning

Vi lever i ständiga förändringar nu och efter ytterligare åtdragna restriktioner pga den stora smittspridningen just nu, och med stor utbredning i vårt län, så har vi som församlingsledning bestämt att vi under januari månad drar ner på våra kontakter under några veckor.

Vi gör inte detta endast för vår egen skull, utan som vår kyrkas bidrag till vårt samhälle och en hårt belastad sjukvård.

Vi hoppas att vi om några veckor har ett bättre läge med pandemin och att vi i februari kan mötas till större gudstjänster igen.

Detta innebär att:
  • Gudstjänsten Söndagen den 16/1 är inställd.
  • Årsmötet 23/1 är framflyttat, preliminärt till i 20:e februari då vi förhoppningsvis kan mötas många på plats igen.
  • Ekumeniska mässan/konserten 30/1 är inställd, förhoppningsvis kan vi genomföra denna senare i vår.
  • Söndagarna den 23/1 och 30/1 så kommer vi istället för Gudstjänst ha någon form av Öppen kyrka. Vi återkommer med information kring detta.
  • Onsdagarnas bönesamlingar kommer fortsätta kl.10 och 18.30 i kyrkan som tidigare.
  • Barn och ungdomsverksamhet kommer fortsätta och utformas på ett sätt som fungerar att genomföra dessa veckor. Barn- och ungdomsrådet ihop med ledare jobbar med planering av detta.

Vi behöver ställa om en tid igen och vi vill uppmuntra oss alla att be för vår situation i landet med vår riksdag och regering och pandemin! Vi ber och hoppas att vi snart ska vara ur den!!

Håll utkik efter löpande information framöver via sociala medier, hemsidan, mail, anslag i kyrkan. Allt får vara med reservation för förändringar och det kan snabbt komma nya beslut och besked.

Ge inte upp och tappa inte modet! Gud är trofast och Jesus är densamme igår, idag och för evigt! Vi står på fast grund!

Vecka 1 & 2

Söndag 9/1 10:00 Gudstjänst. Magdalena Wahlströms sångteam. Predikan Linda Sundman.

Onsdag 12/1 10:00 & 18:30 Bön

Söndag 16/1 10:00 Gudstjänst. Äventyret börjar. Ingela Westerlinds sångteam. Predikan Lars Bynert.

 

Välkomna till ett Nytt år med nya dagar och nya möjligheter!

Söndag 12 december mm

Söndag kl 10:00 Gudstjänst med dopförättning och parentation. Linda och Johan Sundman samt Anna Lindroos medverkar. Kyrkkaffe.

Onsdag 10:00 Bön & Kaffegemenskap

18:30 Bön i Allianskyrkan

Torsdag 19-20:30 Körövning inför julkonserten i Rogberga. Vi ses i Kyrkans Hus.

Fredag 20:00 Ungdomskväll. Julavslutning.

Söndag 16:00 Ekumenisk Julgudstjänst i Rogberga Kyrka.

Adventsförsäljning-21

Nu är hösten här och med den kan man börja tänka på Advent. Även i år kommer vi ha vår uppskattade Adventsförsäljning! Tillfället för detta blir i samband med 1:a Adventsgudstjänsten 28/11. Du som är kreativ på något sätt får gärna vara med och bidra. Kanske gillar du att måla, baka, sticka eller rent av tillverka i trä/metall?  Eller något helt annat? Alla intäkter går i år till inredning av våra nya, fina lokaler. Känner du att detta vore roligt att hjälpa till med eller bidraga med något att sälja så får du gärna höra av dig till Britt-Marie Brandt eller Erica Dovrén. För kontaktuppgifter hör av dig till Caroline på 0727-259996

Vi tar tacksamt emot alla stearinrester vi kan få. Det finns en låda på hatthyllan i kyrkans tambur, där får du gärna lägga ljusstumpar som blivit över där hemma. Så får vi ett bra återbruk också!
bild-advent-21

Söndag 26/9

Söndag kl 10:00

Predikan Linda Sundman, sång och musik Thomas Engwall med vänner. Tag gärna med egen fikakorg för fortsatt gemenskap efter gudstjänsten. Varmt Välkomna!

” Ditt ord är mina fötters lykta och ett ljus på min stig” Psalm 119:105