Programändringar till följd av smittspridning

Vi lever i ständiga förändringar nu och efter ytterligare åtdragna restriktioner pga den stora smittspridningen just nu, och med stor utbredning i vårt län, så har vi som församlingsledning bestämt att vi under januari månad drar ner på våra kontakter under några veckor.

Vi gör inte detta endast för vår egen skull, utan som vår kyrkas bidrag till vårt samhälle och en hårt belastad sjukvård.

Vi hoppas att vi om några veckor har ett bättre läge med pandemin och att vi i februari kan mötas till större gudstjänster igen.

Detta innebär att:
  • Gudstjänsten Söndagen den 16/1 är inställd.
  • Årsmötet 23/1 är framflyttat, preliminärt till i 20:e februari då vi förhoppningsvis kan mötas många på plats igen.
  • Ekumeniska mässan/konserten 30/1 är inställd, förhoppningsvis kan vi genomföra denna senare i vår.
  • Söndagarna den 23/1 och 30/1 så kommer vi istället för Gudstjänst ha någon form av Öppen kyrka. Vi återkommer med information kring detta.
  • Onsdagarnas bönesamlingar kommer fortsätta kl.10 och 18.30 i kyrkan som tidigare.
  • Barn och ungdomsverksamhet kommer fortsätta och utformas på ett sätt som fungerar att genomföra dessa veckor. Barn- och ungdomsrådet ihop med ledare jobbar med planering av detta.

Vi behöver ställa om en tid igen och vi vill uppmuntra oss alla att be för vår situation i landet med vår riksdag och regering och pandemin! Vi ber och hoppas att vi snart ska vara ur den!!

Håll utkik efter löpande information framöver via sociala medier, hemsidan, mail, anslag i kyrkan. Allt får vara med reservation för förändringar och det kan snabbt komma nya beslut och besked.

Ge inte upp och tappa inte modet! Gud är trofast och Jesus är densamme igår, idag och för evigt! Vi står på fast grund!

Vecka 1 & 2

Söndag 9/1 10:00 Gudstjänst. Magdalena Wahlströms sångteam. Predikan Linda Sundman.

Onsdag 12/1 10:00 & 18:30 Bön

Söndag 16/1 10:00 Gudstjänst. Äventyret börjar. Ingela Westerlinds sångteam. Predikan Lars Bynert.

 

Välkomna till ett Nytt år med nya dagar och nya möjligheter!

Söndag 12 december mm

Söndag kl 10:00 Gudstjänst med dopförättning och parentation. Linda och Johan Sundman samt Anna Lindroos medverkar. Kyrkkaffe.

Onsdag 10:00 Bön & Kaffegemenskap

18:30 Bön i Allianskyrkan

Torsdag 19-20:30 Körövning inför julkonserten i Rogberga. Vi ses i Kyrkans Hus.

Fredag 20:00 Ungdomskväll. Julavslutning.

Söndag 16:00 Ekumenisk Julgudstjänst i Rogberga Kyrka.

Nya föreskrifter från 1:a december gällande Covid-19

Folkhälsomyndigheten har utfärdat nya föreskrifter för sammankomster inomhus som gäller från den 1:a december.
Vi som församling har valt att tillämpa dessa enligt följande:
  • För gudstjänster och bönesamlingar begränsar vi antalet vuxna deltagare till 100 personer. Barn (under 18 år) och medverkande tillkommer. Inget vaccinationsbevis behövs för att delta och alla är välkomna.
  • För andra publika arrangemang (t ex konserter) kan vaccinationsbevis komma att krävas för inträde, det kommer i så fall att annonseras tydligt i förväg.
  • Praxis vid nattvard är att ett eget fat med bröd och vin delas ut till varje person som deltar.
  • Vi kommer att fortsätta med kyrkkaffe men sprider ut serveringen till flera stationer eller begränsar köbildning genom att bjuda in bordsvis.
Vi har alla fortsatt ett stort personligt ansvar då vi möts i kyrkans lokaler. Vi uppmanar alla att göra vad man kan och vaccinera sig. Innan du är fullvaccinerad bör du hålla avstånd till andra människor och särskilt undvika kontakt med personer i riskgrupper. Läget samt föreskrifterna kan komma att ändras med kort varsel och vi följer noga all information från Folkhälsomyndigheten.

HEMAVAN 2022 Tenhult & Malmbäck

Nu laddar vi för ett fullspäckat läger med både gemenskap, skidåkning i massa snö, upplevelser uppe på fjälltoppar i en unik miljö och kanske det viktigaste av allt så kommer vi prata om den Gud vi tror på och få uppleva hans unika kärlek till oss.

All information du behöver om lägret finns i det här dokumentet.

Du anmäler dig till lägret >> här <<, platserna är begränsade och först till kvarn gäller!