Söndag 18/10

På söndag möts vi på gudstjänst igen kl 10:00 och 11:30!

Linda Sundman predikar. Sång av Elvira Skarstedt. Vi kommer också få ta del av vittnesbörd samt välkomna nya medlemmar.

Äventyret pågår under första gudstjänsten. Vi är inomhus och incheckning sker utifrån via ungdomsingången.

Varmt Välkomna!

Lörd 10/11 och söndag 11/11

På lördag kl 10:00 är det bönepromenad, vi samlas vid Allianskyrkan.

Söndag kl 10:00 samt kl 11:30 firar vi gudstjänst med nattvard och bön. Medverkar gör Lars Bynert, Emely Byrén, Kerstin Carlzon och Magdalena Wahlström.

Äventyret är under första gudstjänsten, med insläpp från 9:45

Ingen anmälan till gudstjänsterna. Begränsat antal platser.

Känn dig varmt välkommen till våra samlingar!

Vandringsgudstjänst 4/10

På söndag hälsar vi alla välkomna att vara med på en vandringsgudstjänst. Vi startar kl 10:00 vid hembygdsgården i Ödestugu. Sträckan som vi går tillsammans i grupper är 3 km lång. Vi går på grusväg så det fungerar fint att ta med tex barnvagnar. Under vandringen stannar vi till vid olika stationer. När vi kommer tillbaka till hembygdsgården delar vi fikagemenskap tillsammans. Medtag något att sitta på samt din egen fikakorg. Vi ses!

Gudstjänster samt församlingsmöte 27/9

På söndag firar vi två gudstjänster igen, den första kl 10:00 och den andra kl 11:30. Julia Andersson predikar och vi får lyssna till sång av Magdalena Wahlström. Varje gudstjänst är ca 50 minuter. Denna söndag har vi även ett församlingsmöte kl 11:00-11:30. Pga av restriktioner kring antal besökare välkomnar vi en person per hushåll till församlingsmötet. Till gudstjänsterna är det ingen anmälan, utan först till kvarn gäller. Även här är det begränsat antal platser.

Barnen är välkomna till Äventyret under första gudstjänsten.

Redan nu vill vi passa på att slå ett extra slag för vår vandringsgudstjänst den 4/10. Mer information kommer inom kort.

Information om uppstart

Välkomna med in i en ny höst! Nu längtar vi efter att få ses igen! Även om vi vet att tider kan förändras snabbt, så har vi från ledningen samtalat och bestämt att vi är redo att starta upp mer av de offentliga samlingarna igen.

Mer information hittar du i nedanstående dokument!

Informationsbrev September

Särskilda rutiner för Äventyret (Covid)

Hälsning från Juvy angående möjligheten att hjälpa människor med solkraft

Gudstjänst med Nattvard

På söndagens Gudstjänst 7:e juni kommer vi fira nattvard tillsammans trots att vi inte träffas fysiskt. Gud är inte begränsad till tid och rum och vill möta dig där du är. Gudstjänsten börjar kl 10 på vår Youtube-kanal, men kan också ses efteråt. Förbered dig gärna genom att ha något att äta (bröd/kex) och dricka (t ex juice/saft) tillgängligt.

Välkommen med!