Programändringar till följd av smittspridning

Vi lever i ständiga förändringar nu och efter ytterligare åtdragna restriktioner pga den stora smittspridningen just nu, och med stor utbredning i vårt län, så har vi som församlingsledning bestämt att vi under januari månad drar ner på våra kontakter under några veckor.

Vi gör inte detta endast för vår egen skull, utan som vår kyrkas bidrag till vårt samhälle och en hårt belastad sjukvård.

Vi hoppas att vi om några veckor har ett bättre läge med pandemin och att vi i februari kan mötas till större gudstjänster igen.

Detta innebär att:
  • Gudstjänsten Söndagen den 16/1 är inställd.
  • Årsmötet 23/1 är framflyttat, preliminärt till i 20:e februari då vi förhoppningsvis kan mötas många på plats igen.
  • Ekumeniska mässan/konserten 30/1 är inställd, förhoppningsvis kan vi genomföra denna senare i vår.
  • Söndagarna den 23/1 och 30/1 så kommer vi istället för Gudstjänst ha någon form av Öppen kyrka. Vi återkommer med information kring detta.
  • Onsdagarnas bönesamlingar kommer fortsätta kl.10 och 18.30 i kyrkan som tidigare.
  • Barn och ungdomsverksamhet kommer fortsätta och utformas på ett sätt som fungerar att genomföra dessa veckor. Barn- och ungdomsrådet ihop med ledare jobbar med planering av detta.

Vi behöver ställa om en tid igen och vi vill uppmuntra oss alla att be för vår situation i landet med vår riksdag och regering och pandemin! Vi ber och hoppas att vi snart ska vara ur den!!

Håll utkik efter löpande information framöver via sociala medier, hemsidan, mail, anslag i kyrkan. Allt får vara med reservation för förändringar och det kan snabbt komma nya beslut och besked.

Ge inte upp och tappa inte modet! Gud är trofast och Jesus är densamme igår, idag och för evigt! Vi står på fast grund!

Kommentarer är avstängda