Barn & ungdom

Pga pandemin och restriktionerna kan vissa av verksamheterna se lite annorlunda ut nu. Vill du ha mer information hör av dig till Emely Byren 0721-513494 (Ungdom) eller Caroline Karlsson 0727-259996 (Barn o Familj) För samtliga grupper gäller att man som deltagare vid varje tillfälle är fri från förkylningssymptom.

PAUS – vår ungdomsverksamhet
Tillsammans med Allianskyrkan har vi något vi kallar för PAUS, som står för Pingst och Allians Ungdoms Samarbete. Det är precis vad det låter som, vårt gemensamma ungdomsarbete. I PAUS har vi en fritidsgård som vi har med kommunen, läger, hemgrupper och konfa. All info du behöver veta om PAUS hittar du på http://www.paustenhult.se.

Hemgrupper- det finns flera olika hemgrupper för ungdomarna beroende på ålder. Vi ses tillsammans i olika hem eller i ungdomsvåningen. Samtal, undervisning, bön, fika , aktiviteter, gemenskap.

Innebandy ungdom och familj
På fredagar 18:00 träffas vi i sporthallen och spelar innebandy tillsammans.

PAUS light
PAUS light är gruppen för dig som går i åk 5-6. Vi träffas hemma hos varandra varannan fredag (udda veckor) klockan 18:30-21:00 och fikar, pratar och umgås och ber tillsammans.

Äventyret
Äventyret är barnens gudstjänst. Vi startar söndagar kl 10 gemensamt i kyrksalen och fortsätter efter en stund Äventyret en våning ner med bibelberättelser, lekar och pyssel. Äventyret är för barn mellan 4-11 år. Barn som fyllt 3 år är välkommen i vuxens sällskap. Vissa söndagar är gudstjänsten tillsammans i stora kyrksalen.

Barnkören Join
Join är en barnkör som poppar upp ibland. Håll utkik efter information.

Bibelkidz
Tar en paus under hösten-21

Barnvälsignelse
Jesus tog barnen i famn och välsignade dem. På samma sätt har du idag möjlighet att barnvälsigna ditt barn i en välsignelseakt i kyrkan. Barnvälsignelsen ersätter inte dopet men fungerar som ett tillfälle till bön och förbön, tacksägelse och lovsång.

Dopskola
Funderar du på dopet. Då ordnar kyrkan en dopskola. Hör av dig till expeditionen får du veta tid och datum som den startar.

Sportlovsläger
På sportlovet ordnar Pingstkyrkan i Tenhult ett ungdomsläger i Hemavan för dig som går i 7:an och uppåt. För familjer ordnas också ett läger i Orsa. Kolla in PAUS hemsida www.paustenhult.se för lägret i Hemavan och i kyrkan för familjelägret till Orsa.

JUMP
Vecka 32 ordnar Pingstförsamlingen och flera andra församlingar i närheten ett läger i Långserum. Information läggs i god tid ut på församlingens hemsida samt sociala medier. Lägret är för dig som är mellan 8 och 12 år.