Barn & ungdom

PAUS – vår ungdomsverksamhet
Tillsammans med Allianskyrkan har vi något vi kallar för PAUS, som står för Pingst och Allians Ungdoms Samarbete. Det är precis vad det låter som, vårt gemensamma ungdomsarbete. I PAUS har vi en fritidsgård som vi har med kommunen, läger, hemgrupper och konfa. All info du behöver veta om PAUS hittar du på http://www.paustenhult.se.

Innebandy ungdom och familj
På fredagar 18:00 träffas vi i sporthallen och spelar innebandy tillsammans.

PAUS light
PAUS light är gruppen för dig som går i åk 5-6. Vi träffas hemma hos varandra varannan fredag (udda veckor) klockan 18:30-20:30 och fikar, pratar och umgås och ber tillsammans.

Äventyret
Äventyret är barnens gudstjänst. Vi startar söndagar kl 10 gemensamt i kyrksalen och fortsätter efter ett tag äventyret en våning ner med bibelberättelser, lekar och pyssel. Äventyret är för barn mellan 3-11 år. Vissa söndagar är gudstjänsten tillsammans i stora kyrksalen.

Barnkören Join
Join är en barnkör för dig som är mellan 8 och 12 år som övar på torsdagar mellan 18:15-19:15. Vi övar inte alla torsdagar men håll utkik efter information i kyrkan.

Bibelkidz
På onsdagar efter skolan 14:20-16:00 är det Bibelkidz. Vi träffas i ungdomslokalen och äter mellanmål och lär oss mer om bibeln.

Barnvälsignelse
Jesus tog barnen i famn och välsignade dem. På samma sätt har du idag möjlighet att barnvälsigna ditt barn i en välsignelseakt i kyrkan. Barnvälsignelsen ersätter inte dopet men fungerar som ett tillfälle till bön och förbön, tacksägelse och lovsång.

Dopskola
Funderar du på dopet. Då ordnar kyrkan en dopskola. Hör av dig till expeditionen får du veta tid och datum som den startar.

Sportlovsläger
På sportlovet ordnar Pingstkyrkan i Tenhult ett ungdomsläger i Hemavan för dig som går i 7:an och uppåt. För familjer ordnas också ett läger i Orsa. Kolla in PAUS hemsida www.paustenhult.se för lägret i Hemavan och i kyrkan för familjelägret till Orsa.

JUMP
Vecka 32 ordnar Pingstförsamlingen och flera andra församlingar i närheten ett läger i Långserum. Informationen och anmälningsblankett finner du i kyrkan. Lägret är för dig som är mellan 8 och 12 år.