Barn & ungdom

PAUS – vår ungdomsverksamhet

Tillsammans med Allianskyrkan har vi något vi kallar för PAUS, som står för Pingst och Allians UngdomsSamarbete. Det är precis vad det låter som, vårt gemensamma ungdomsarbete. I PAUS har vi en fritidsgård som vi har med kommunen, läger, hemgrupper och konfa. All info du behöver veta om PAUS hittar du på http://www.paustenhult.se.

PAUS light

PAUS light är gruppen för dig som går i åk. 5-6. Vi träffas hemma hos varandra varannan fredag (udda veckor) klockan 18:30-20:30 och fikar, pratar och umgås och ber tillsammans.

Äventyret

Äventyret är barnens gudstjänst. Vi startar gemensamt med den ”vanliga” gudstjänsten klockan 10:00, och fortsätter efter ett tag vår egen gudstjänst en våning ner med bibelberättelser, sång, lekar, pyssel, … Äventyret slutar ca 11:30 och är för barn mellan ca 3-11 år. De söndagar det är ”Gudstjänst för alla åldrar” tar vi med oss ”Äventyret” upp till stora kyrksalen! Vi träffas varje söndag som det är gudstjänst i pingstkyrkan, förutom under våra jul- och sommarlov. Se vår kalender för mer information.